Het verhaal

De mooie Alyze Loréne de 2e was een Groningse hoogstaande jonge Hertogin met veel aanzien. De knappe Robért had haar hart gestolen en zij ook die van hem. Niets kon hun geluk in de weg staan. Tot dat.. Alyze in één dag álles kwijtraakte en voorgoed werd opgesloten in de gevangenis. Vele speurders hebben haar geprobeerd te helpen, maar ze zijn helaas nooit ver gekomen. Lukt het jullie wel om de onschuld van Alyze te bewijzen?

Kleine speurneuzen? Dit spel is zeker aan te raden voor speurneuzen vanaf 8 jaar! Super leuk voor jonge en oude speurtalenten.

Houd er rekening mee dat je schoenen vies kunnen worden.. Laat je stiletto's en je zondagse lakschoenen voor een dagje in de kast staan.

Trailer

Bepaal je route

Groninger Marenlandroute

Deze leuke route start en eindigt bij Camping Marenland in Winsum. Het grootste gedeelte rij je door de gemeente het Hogeland. We leiden je langs historische plaatsen zoals; Schouwerzijl, Zoutkamp, Lauwerzijl & Niehove! Ook steek je met de auto het Reitdiep en het Hungsinokanaal over!

Lengte: 74 km
Start & Finish: Winsum

Lees verder!

Groninger Dorpenroute

De Groninger Dorpenroute start en eindigt in het mooie Loppersum. Op deze route kom je langs o.a. Uithuizen, Warffum, Baflo, Onderdendam en Middelstum. Op deze route wordt je langs de rijke Groningse historie geleid.

Lengte: 63 km
Start & Finish: Loppersum

Lees verder!

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kun je een automysterie doen?
Voor de beste gebruikerservaring is dit spel met minimaal twee personen te spelen. Het maximaal aantal deelnemers is 6. We gaan er vanuit dat je per auto één spel koopt en daarop is de gebruikerservaring ook afgestemd.
Wanneer kan ik een automysterie spelen?
Wanneer je maar wilt en het hele jaar door. Voor de beste gebruikerservaring raden we je aan om het wel bij daglicht te spelen. Als je onderweg ergens wat wilt eten en drinken, dan is het praktisch om na 12:00 te spelen.
Wat krijg ik precies als ik een automysterie bestel?
Als je de gewaagde stap hebt genomen om een mysterie te bestellen krijg je van ons binnen enkele minuten een e-mail met meer informatie. In deze e-mail vind je ook de knop die toegang geeft tot de spelpagina. Op de spelpagina vind je o.a. de route, info over het betreffende, hints & help.
Hoe werkt jullie routebeschrijving?
Als je een automysterie bestelt, krijg je toegang tot de spelpagina. Daarop kun je ook de route vinden. De routebeschrijving bestaat uit foto’s, met daarop pijlen voor de rijrichting. Verder vind je de afstand (in meters) tot het volgende punt en op de routebeschrijving worden ook de zoekpunten zichtbaar die je nodig hebt voor het mysterie. Dit wordt bij de start van het spel ook uitgelegd.

Een voorbeeldje vind je hieronder;
Waar start en eindigt de route?
Dat hangt natuurlijk van de route af. Het start en het eindpunt zijn bij ons altijd hetzelfde. Wel zo makkelijk met parkeren/carpoolen dachten we. We zorgen altijd voor een plek waarbij je je auto makkelijk kan parkeren. Het startpunt kun je zien bij de productomschrijving en staat ook op de routebeschrijving zelf.
Hoe moeilijk is een mysterie?
Heb je al eens vaker een escape room of een escape spel gedaan? Dan heb je een kleine voorsprong. Heb je die ervaring nog niet; geeft niets. De speluitleg is erg duidelijk en als je die goed leest (beter nog; samen leest met andere speurneuzen) is het erg waarschijnlijk dat je het mysterie gaat oplossen. Daarnaast is er een hints & help pagina die je verder helpt als je er niet uit komt.
Winkelwagen