Het verhaal

Je wordt gebeld door een onbekende die je een specifieke opdracht geeft. Neem je de opdracht aan of niet? Waarschijnlijk niet, maar hoeveel keus heb je eigenlijk om de opdracht te weigeren? Slik, volgens mij zit je er al in.. Je belandt in een missie en je weet niet of de opdrachtgever wel te vertrouwen is. Naar mate de tijd verstrijkt komt er steeds meer informatie over jouw mysterieuze opdrachtgever vrij, maar doe je er wel goed aan om door te gaan? Of zou je toch een ander pad willen inslaan? Een andere keuze maken kan het verschil betekenen tussen leven en dood…

Kleine speurneuzen? Het verhaal is geschikt voor speurneuzen van 11 jaar of ouder. Het verhaal kan best spannend zijn voor jongere speurneuzen! Toch kleine speurneuzen mee? Laat ze lekker meespeuren maar betrek ze minder in het verhaal. Bij Betaalbare liefde is het verhaal juist érg geschikt voor kids.

Houd er rekening mee dat je schoenen vies kunnen worden.. Laat je stiletto's en je zondagse lakschoenen voor een dagje in de kast staan.

Promotie dilemmas

Trailer

Bepaal je route

Groninger Marenlandroute

Deze leuke route start en eindigt bij Camping Marenland in Winsum. Het grootste gedeelte rij je door de gemeente het Hogeland. We leiden je langs historische plaatsen zoals; Schouwerzijl, Zoutkamp, Lauwerzijl & Niehove! Ook steek je met de auto het Reitdiep en het Hungsinokanaal over!

Lengte: 74 km
Start & Finish: Winsum

Lees verder!

Groninger Dorpenroute

De Groninger Dorpenroute start en eindigt in het mooie Loppersum. Op deze route kom je langs o.a. Uithuizen, Warffum, Baflo, Onderdendam en Middelstum. Op deze route wordt je langs de rijke Groningse historie geleid.

Lengte: 63 km
Start & Finish: Loppersum

Lees verder!

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kun je een automysterie doen?
Voor de beste gebruikerservaring is dit spel met minimaal twee personen te spelen. Het maximaal aantal deelnemers is 6. We gaan er vanuit dat je per auto één spel koopt en daarop is de gebruikerservaring ook afgestemd.
Wanneer kan ik een automysterie spelen?
Wanneer je maar wilt en het hele jaar door. Voor de beste gebruikerservaring raden we je aan om het wel bij daglicht te spelen. Als je onderweg ergens wat wilt eten en drinken, dan is het praktisch om na 12:00 te spelen.
Wat krijg ik precies als ik een automysterie bestel?
Als je de gewaagde stap hebt genomen om een mysterie te bestellen krijg je van ons binnen enkele minuten een e-mail met meer informatie. In deze e-mail vind je ook de knop die toegang geeft tot de spelpagina. Op de spelpagina vind je o.a. de route, info over het betreffende, hints & help.
Hoe werkt jullie routebeschrijving?
Als je een automysterie bestelt, krijg je toegang tot de spelpagina. Daarop kun je ook de route vinden. De routebeschrijving bestaat uit foto’s, met daarop pijlen voor de rijrichting. Verder vind je de afstand (in meters) tot het volgende punt en op de routebeschrijving worden ook de zoekpunten zichtbaar die je nodig hebt voor het mysterie. Dit wordt bij de start van het spel ook uitgelegd.

Een voorbeeldje vind je hieronder;
Waar start en eindigt de route?
Dat hangt natuurlijk van de route af. Het start en het eindpunt zijn bij ons altijd hetzelfde. Wel zo makkelijk met parkeren/carpoolen dachten we. We zorgen altijd voor een plek waarbij je je auto makkelijk kan parkeren. Het startpunt kun je zien bij de productomschrijving en staat ook op de routebeschrijving zelf.
Hoe moeilijk is een mysterie?
Heb je al eens vaker een escape room of een escape spel gedaan? Dan heb je een kleine voorsprong. Heb je die ervaring nog niet; geeft niets. De speluitleg is erg duidelijk en als je die goed leest (beter nog; samen leest met andere speurneuzen) is het erg waarschijnlijk dat je het mysterie gaat oplossen. Daarnaast is er een hints & help pagina die je verder helpt als je er niet uit komt.
Winkelwagen